Kekurangan Peraturan Perjudian Dalam Talian Brazil Tidak Menghalang Pengendali Daripada Mengambil Alih
toto

Kekurangan Peraturan Perjudian Dalam Talian Brazil Tidak Menghalang Pengendali Daripada Mengambil Alih

Brazil masih cuba memikirkan sama ada ia mahu mengawal selia pertaruhan sukan dalam talian , dan mungkin tidak akan terlibat dalam masa terdekat. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna pengendali pertaruhan sukan tidak bergolek agen slot ke negara ini secara berterusan. bola sepak Brazil Peminat bola sepak Brazil berseronok semasa perlawanan. Kecintaan negara terhadap bola sepak, […]

Tanggepan multi-tahap Macau kanggo risiko pandemik: kepala kutha
toto

Tanggepan multi-tahap Macau kanggo risiko pandemik: kepala kutha

Kepala Eksekutif Macau, Ho Iat Seng, ujar manawa kutha kasebut duwe rencana multi-tahap kanggo ngatasi kontrol penyakit sing ana gandhengane karo wabah Pengeluaran SDY koronavirus China sing diwiwiti ing Wuhan, provinsi Hubei. Ing konferensi pers ing Kamis sore – dina Macau ngonfirmasi kasus kapindho pneumonia virus sing ana hubungane karo Wuhan lan mbatalake perayaan Taun […]

Game Macau kamungkinan lara amarga tandha virus China: CEO SJM
toto

Game Macau kamungkinan lara amarga tandha virus China: CEO SJM

Bisnis game Macau sajrone periode perayaan Taun Anyar Tionghoa – sing diwiwiti http://178.128.120.105 dina Jumuah – bisa uga kena pengaruh negatif saka wabah koronavirus China, ujare direktur eksekutif salah sawijining enem pemegang lisensi kasino ing kutha kasebut. Ambrose So Shu Fai, wakil ketua lan CEO saka SJM Holdings Ltd, dikutip ing Kamis dening outlet warta […]

DB isih ngarepake keuntungan 2H Macau GGR yen virus China dipateni
toto

DB isih ngarepake keuntungan 2H Macau GGR yen virus China dipateni

Brokerage Deutsche Bank Securities Inc ngandika isih ngarepake Macau casino pasar revenue game reged (GGR) bisa nggawe taun-on-taun hasil ing separo kapindho taun. Nanging nambahake pranata penting yaiku kedadeyan Keluaran SGP koronavirus anyar ing hub gambling Cina dikontrol kanthi pas wektune. “Sejatine panyebaran koronavirus, kita percaya latar mburi tren pasar setengah pisanan 2020 sing rata […]

Pariwisata CNY Macau ambruk ing tengah-tengah koronavirus: analis
toto

Pariwisata CNY Macau ambruk ing tengah-tengah koronavirus: analis

Tally saka turis sing ngunjungi Macau ambruk 60,5 persen taun-on-taun ing telung dina pisanan – IE ana, 24 Januari kanggo Minggu, 26 Januari – saka Taun Anyar Cina (CNY) periode perayaan. Penurunan kasebut pas karo kabar Result SDY babagan sawetara kasus infeksi koronavirus – kasus pertama sing diumumake tanggal 22 Januari – ing antarane pengunjung […]

Rencana lelungan individu daratan China menyang Macau mandheg
toto

Rencana lelungan individu daratan China menyang Macau mandheg

Panguwasa ing daratan China wis mandheg nerbitake visa perjalanan individu kanggo kunjungan menyang Macau dening warga daratan, diumumake dina Selasa. Analis investasi sadurunge wis nyatet sing paling dhuwur-nilai Cina gamblers ing Macau asring nduwèni wangun visa metu dharatan. Penundaan ijin kasebut kanggo lelungan independen – ing panggonan nganti kabar luwih lanjut – minangka bagean saka […]

Tekane Taun Anyar Cina Macau nganti 28 Jan dip 74pct
toto

Tekane Taun Anyar Cina Macau nganti 28 Jan dip 74pct

Tekane Pengunjung kanggo Macau sak periode preian Taun Anyar Cina – miturut data paling anyar kasedhiya – mudhun dening 73,6 persen saka taun sadurungé. Penurunan kasebut nyusul wabah koronavirus sing mentas diidentifikasi sing diwiwiti ing Wuhan ing provinsi Hubei China. Wabah kasebut saiki wis nyebar ing saindenging negara – kanthi kasus uga dideteksi ing Macau […]

Badai bakal ngliwati coronavirus maneh, masalah nalika: LVS COO
toto

Badai bakal ngliwati coronavirus maneh, masalah nalika: LVS COO

Ora mungkin ngerti manawa “Februari utawa Maret” sadurunge darurat koronavirus China dirampungake, ujare Robert Goldstein, presiden lan kepala pejabat operasi Las Vegas Sands Corp, ing telpon konferensi penghasilan dina Pengeluaran HK Rebo. Klompok kasebut – wong tuwa saka operator Macau Sands China Ltd – nambahake tandha pneumonia virus China menyang dhaptar risiko perusahaan ing siaran pers […]

Macau slump ing kacepetan pariwisata saben dina kanggo 89pct, flights Cut
toto

Macau slump ing kacepetan pariwisata saben dina kanggo 89pct, flights Cut

Laju penurunan taun-taun ing nomer pariwisata Macau ing tengah-tengah darurat koronavirus China cepet dadi 89 persen dina Rebo, dina kaping enem musim Keluaran SGP perayaan Taun Anyar Cina. Pembatalan – nganti paling ora tanggal 6 Februari – saka akeh penerbangan mlebu lan metu menyang Macau sing nglayani daratan China utawa Taiwan, uga ngusulake manawa panguwasa […]

Macau dilisensi junket tally mudhun 7th taun saurutan
toto

Macau dilisensi junket tally mudhun 7th taun saurutan

Jumlah promotor game sing dilisensi ing Macau – entitas utawa individu sing uga Keluaran HK dikenal minangka ‘junkets’ – nyusut 5,0 persen sajrone 12 wulan kepungkur. Mudhun kasebut minangka taun kaping pitu berturut-turut penurunan jumlah junket sing dilisensi ing pasar Macau. Gunggunge mudhun saka 100 ing Januari 2019 dadi 95 taun iki, miturut dhaptar Pengeluaran SDY […]