Greentube Menambah Kandungan Permainan ke Tapak Web Itali PokerStars
toto

Greentube Menambah Kandungan Permainan ke Tapak Web Itali PokerStars

Greentube terus mengembangkan jejak kandungannya. Sebagai bahagian permainan interaktif untuk Novomatic, syarikat itu pasti berada dalam kedudukan yang kukuh untuk berbuat demikian, kerana lebih banyak syarikat perjudian Live draw sgp memberikan penekanan yang lebih besar pada pemerolehan digital dan pengembangan dalam sektor permainan interaktif. Malah PokerStars, jenama yang terkenal dengan permainan kadnya, kini meningkatkan kandungan permainannya.

PokerStars Menambah Permainan Greentube di Itali
Hasilnya, produk Greentube akan tersedia di seluruh domain Eropah PokerStars dan menyediakan pelbagai permainan unik yang telah menjadi kegemaran pemain. PokerStars merancang untuk melancarkan di Denmark, Sepanyol, Greece, United Kingdom, dan Romania. Syarikat itu kini meliputi pasaran Itali di mana tajuk Greentube akan dilancarkan kemudian.

Tajuk tersebut termasuk pilihan popular seperti Book of Ra, Lucky Lady’s Charm dan Dolphin’s Pearl. Perkongsian ini merupakan pencapaian penting bagi syarikat yang sedang mencari untuk terus mengembangkan jangkauannya di pasaran hk hari ini live baharu dan dengan nama baharu yang besar. Greentube mahu mencapai status sebagai pembekal kandungan premium yang mencipta nilai sebenar untuk jenama di seluruh Eropah dan pengguna mereka.

Inilah sebabnya mengapa PokerStars adalah pilihan yang bagus untuk rakan kongsi. PokerStars juga bekerja pada skala antarabangsa yang akan berfungsi sebagai trampolin untuk capaian pasaran Greentube pada masa hadapan. PokerStars tersedia di seluruh Amerika Utara dan Eropah, bersama-sama dengan jangkauan Amerika Latin, di mana Greentube sedang mengalami pengembangan pesat.

Jangkauan dan Tarik Lebih Besar untuk Kedua-dua Syarikat
Mengulas mengenai peluang baru ini, pengarah komersial Greentube UK David Bolas berkata bahawa dia sangat teruja untuk melihat PokerStars sebagai salah pengeluaran macau satu rakan kongsi terbaru syarikat itu. PokerStars ialah jenama yang menetapkan piawaian tinggi dalam industri permainan, jelasnya.

Kejayaannya dalam bergema dengan pemain merentas pelbagai pasaran membolehkan kami meningkatkan jangkauan kandungan kami dengan ketara, pada mulanya di Itali sebelum mencecah wilayah lain di seluruh Eropah. Saya percaya ini hanyalah permulaan kepada perkongsian yang panjang dan saling berjaya.

Pengarah komersial Greentube UK David Bolas
Pijakan Greentube di Itali semakin berkembang apabila syarikat itu sebelum ini memperoleh Admiral Sport dan ia berusaha untuk mengukuhkan lagi kekuatannya dalam pelbagai pasaran Eropah.