Macau Katrangan mata resumption saka project Cabo Verde: laporan
toto

Macau Katrangan mata resumption saka project Cabo Verde: laporan

Macau Legend Development Ltd sing kadhaptar ing Hong Kong bakal ngirim rencana kanggo nerusake pambangunan proyek game ing negara maritim Cabo Verde, ing pesisir Afrika Kulon. Iku miturut presiden agensi investasi mlebu pulo, Totobet HK Cabo Verde TradeInvest, José Almada Dias, ing komentar menyang kantor berita Portugis Lusa.

Pak Almada Dias ngandika construction saka project Macau Legenda ing Cabo Verde wis ngadhepi “sawetara kangelan”, nanging sing promotor padha samesthine kanggo saiki rencana kanggo resumption sawijining.

resort casino Macau Legenda bakal dumunung ing 152.700 kothak meter (1,6 yuta sq-m2) tanah ing Praia, ibukutha Cabo Verde, ing Santiago Island.

“Proyek iki ngalami sawetara kesulitan” babagan nerusake konstruksi, amarga ana sawetara masalah, kalebu dampak negatif saka pandemi Covid-19, ujare pejabat kasebut.

Pak Almada Dias ngandhani media manawa agensi dheweke wis sesambungan Pragmatic play karo promotor proyek, lan keputusan “kudu ditindakake” rauh. “Padha [Macau Legenda] samesthine kanggo saiki rencana Recovery sakcepete”, ngandika pejabat, nambah sing promotor padha kasengsem ing “obah maju” karo project.

Ditanya apa proyek kasebut bisa ganti tangan, Pak Almada Dias ujar manawa ora ana indikasi kanggo tujuan kasebut. Nanging dheweke nambahake: “Proyek kasebut kudu maju, kanthi promotor iki utawa liyane.”

Macau Legend resmi miwiti construction ing awal 2016 apa ing wektu diterangake Data Sydney minangka EUR250 mayuta-yuta (US $ 266,2 mayuta-yuta, ing kurs saiki) project. Proyek Cabo Verde (digambarake ing rendering artis) kalebu hotel mewah, kasino, pusat konvensi, lan marina.

Minangka bagéan saka menehi hasil, Macau Legenda diwenehi konsesi casino 25-Arige lan “operasi eksklusif negoro game online, totoan olahraga fisik lan online,”Kanggo periode 10 taun saka wiwitan operasi, miturut filings perusahaan.

Wiwit iku, tenan wis nyathet sawetara gangguan saka aset non-finansial related kanggo investasi ing pembangunan Komplek ing Cabo Verde.