Pragmatic Play Diluncurake karo Aposta Ganha ing Brasil
toto

Pragmatic Play Diluncurake karo Aposta Ganha ing Brasil

Perusahaan ngumumake kemitraan landmark sing ngidini luwih nggedhekake jangkauane ing pasar Amerika Latin lan nggawe dhewe kanthi yakin ing salah sawijining wilayah iGaming sing paling gedhe.

Pragmatic Play terus Tuwuh ing Amerika Latin karo Aposta Ganha
dominasi Pragmatic Play ing pasar Amérika Latin wis dibedakake karo supplier looking kanggo ngirim loro casino urip lan produk slot kanggo macem-macem keluaran hk operator, lan paling anyar, Aposta Ganha. CEO operator, Ramon Lima , nampani kemitraan iki lan ujar manawa Pragmatic Play seneng popularitas ing saindenging jagad.

Penghargaan sing dimenangake perusahaan kasebut minangka “kesaksian” babagan konten perusahaan lan apa sing digawa menyang meja. Lima uga ngomong babagan kehadiran lan kekuatan pasar Aposta Ganha dhewe ing Brasil:

Aposta Ganha wis dadi sinonim karo nyedhiyakake pengalaman hiburan sing berkualitas lan Pragmatic Play banget selaras karo aspek kunci strategi pertumbuhan kita.

Bet Wins CEO Ramon Lima
Aposta Ganha bakal duwe akses kanggo sawetara game slot sing sawetara saka pilihan favorit pemain ‘ing ndonya, kalebu Pizza! Pizza? Pizza! lan mrico panas . game slot populer liyane kalebu Sugar Rush lan Gates of Olympus .

Minangka kanggo game casino urip kasedhiya, Pragmatic Play bakal nyedhiyani SGP Prize pemain karo dhaptar judhul tradisional lan gameshow-inspirasi, kanggo blackjack lan roulette, Boom City, Sweet Bonanza, lan CandyLand. Peluncuran kasebut minangka langkah penting liyane kanggo Pragmatic Play ing pasar sing isih berkembang sing dikarepake pemasok lan ngupaya nggedhekake kanthi cepet.

Pragmatic kepengin nambah wutah komersial ing pasar kanthi ngamanake link karo operator sing misuwur lan bisa dipercaya ing Brazil, nanging uga ing papan liya ing wilayah kasebut. Sasi kepungkur wis sibuk kanggo Pragmatic. Kemitraan kasebut uga disambut dening Pragmatic Play VP of LatAm Victor Arias sing ujar Result HK manawa urip karo Aposta Ganha minangka langkah penting kanggo pemasok supaya bisa nggedhekake jangkauan ing pasar.

Operator kasebut nduweni rekaman trek lan nilai inti sing “selaras banget” karo strategi pertumbuhane Pragmatic dhewe, tambah Arias. Dheweke luwih ujar manawa perusahaan kasebut seneng banget ndeleng push karo loro baris produk ing wektu sing padha.

“Urip karo Aposta Ganha mbantu kita ing misi iki liwat posisi pasar sing kuwat lan kita ngarep-arep ndeleng resepsi pemain kanggo ngirim loro vertikal sing paling ditresnani bebarengan,” tutup Arias.